Vestfjelløypene SA

logo uten lomen150.jpg

Vestfjelløypene SA er et andelslag for drift av skiløyper i området mellom Knippeset og mot Vang Grense.

Vi er i dag over 250 andelseiere – ut fra at området har mellom 6 – 700 hytter så håper laget selvsagt på at mange ser nytten av å bli andelseier. Andelseier blir du ved å fylle ut skjema lenger ned på siden. Tilbakemeldinger til laget kan du gi på tilbakemeldingsskjema helt nederst på denne siden.

Andelslaget kjøpte i 2014 en nyere og sikrere maskin, Prinoth Everest 2006 mod.  Dette gjorde vi ut fra behov for mer driftssikkert utstyr slik at vi klarer å følge kjøreplanen, vi hadde tidligere for mange driftsproblemer med nesten like mange timer til reparasjon som vi kjørte løyper. Vi har også beholdt vår 2001 modell Bombardier slik at vi derfor disponerer 2 store maskiner.

Vi kjører hovedløypene en gang hver helg, hvis værforholdene tilsier det kjører vi fredag kveld men oftest lørdag morgen innen kl. 11:00. Vi er også innleid av Grindafjell Løypelag nord for Syndinstøga slik at vi kjører løyper også her.  Du kan følge med når det er kjørt og kvar det kjøres løyper på www.loyper.net .  Jul, vinterferie og påske prøver vi å holde hele løypenettet oppe. Mer informasjon om løypelaget - se vedlegget under "Om Vestfjelløypene".  Her finner du også  mer info som løypekart og kjøreplan .

Nytt fra 2016 er at du også kan betale løypebidrag direkte via vår elektroniske løysing - sjå lenger ned under "Løypebidrag". Du kan i tillegg også betale med Vipps...